lauantai 2. helmikuuta 2013

Sushikokeilu

Tulipa vatsa täyteen maittavia sushipaloja. Teimme vain sushirullapaloja eli makeja. Ei varmaankaan oikeaoppisesti, niinkuin tuolla nettikeskusteluissa kuumana väitellään. Eli saako levän kiertää rullan sisään vai pitääkö keskellä olla vain riisi ja täytteet ja levä vain ulkosyrjällä. No, en ota tuohon kantaa, minusta pääasia on se että maistuu hyvältä... Ja ihan kivan näköisiä niistä tuli näinkin.
 Poikani kiersi rullat erittäin näppärästi - elämänsä ensimmäisen kerran. Jättikatkarapuja ja avokadoa tässä rullassa.
 Useampia lajeja valmiina leikattuina mm. raakaa lohta ja kurkkua, kylmäsavulohta ja avokadoa jne.
 Valmis rulla.

 Tässä jättikatkarapua ja avokadoa...
 Lohta, kurkkua ja avokadoa.


 Ja eiku syömään - puikoilla tietysti... Olivat kyllä hyviä ja yllättävän helppoja tehdä.
Hyviä lauantai-illan jatkoja kaikille.


1 kommentti:

  1. Oi hyvältä näyttää ja makoisaa on ollut!Itse en koskaan ole noit syönyt,en syö mitään missä on raakaa:)Kuitenkin vesi kielellä onpi nyt, kuvia katsellessa.Hyvää yhdessä oloa ja viikonloppuja.
    Haliten Kaija<3

    VastaaPoista