torstai 25. helmikuuta 2010

Vauvakortteja

Vauvakortteja tilattiin, tein muutaman tällaisen nopsatekoisen.




Nallet ihanasta servetistä, ruudukkokortit kukkia ja leimasimella tossut, väritin chalksilla. Muut ihan perus 3d-kuvilla. Kastemekkokortti lähti eteenpäin.

Ajattelin esitellä vielä toisenlaisia kastemekkokortteja, joihin joskus löysin vinkkejä jostain nettisivuilta, en muista mistä. Siitä on jo aikaa kun nuo tein, kaikki on jo maailmalla, kuvat vain on tallella.
Mekko on tehty sellaiselle mattapintaiselle, utuiselle vellumille. Ensin kohokuvioitu, sitten Chalksia ja kimalletta. Tuo yksi mekko eli keltainen on kimallepainettua kuitupaperia liimattuna kiiltävälle pahville. Se on ainoa kortti, joka ei ole tehty korttipohjalle.

Jotenkin tarvis vielä saada noi kuvat paremmin järjestettyä näkyviin. On aika hoopoa, kun niitä tulee pitkä rivi peräkanaa. Mutta, jos laittaa vasemmalle ja oikealle, jää oikeanpuoleisista kuvista osa pois. Täytyy ens kerralla koettaa laittaa vasemmalle ja keskelle???

3 kommenttia:

  1. Hurjan ihania vauvakortteja ihan jokainen, todella suloisia!!
    Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania kortteja!

    Mua kiinostaa miten oot tehnyt ton aivan ihanan suloisen nalle kortin? onko siin tollanen nalleservietti tai jtn?

    VastaaPoista
  3. Anonyymille vastaan, että nallekortissa on tosiaankin servetistä tehty kuva. Olen aikoinani ostanut Kangasalan Sipetasta (askartelukauppa) kyseisen servetin. Heillä ei ole nettimyyntiä, mutta voihan sitä kysellä jos lähettävät.

    VastaaPoista