torstai 21. lokakuuta 2010

Vintagea

Taas lempipuuhissa, vintagekorttien parissa.
 Aivan ihana tyttökuva, imuroitu jostain netin syvyyksistä. Pitsi on ostettu Tampereen vintagemessuilta, joskus keväällä. Julmetun kalliita pitsejä olivat, mutten sitten enää kehdannut kauppoja peruakaan kun ensin innostuneena ihailin kolmea erilaista pitsiä. Kauniita ja erilaisia ovat kylläkin, mutta en ole paljon edes raatsinut käyttää niitä. Ovat AITOA vintagea. Vintage sitten vissiin maksaa, ei maar kyllähän vanha on tietysti arvokkaampaa ja arvostetumpaa ymmärtäähän sen. Arvostan itsekin tosi paljon. En kai muuten sinne mesuillekaan olisi mennyt. Mutta ostaa nyt kortteihin niin kallista pitsiä ja sitten taas toisaalta yrittää pyydystää kaikkea ilmaista ja halpaa korttisomistetta. Se kai sitten tasaa menoja, taas mun matematiikkaani.

Muutama ruusu ja pari korupiikkiä. Olen nuo korupiikit melkein unohtanut käytöstä, vaikka ne tuovat ihan mukavan säväyksen kortiin.

4 kommenttia:

 1. Mieletön ihanuus:) Kerrassaan upea!

  VastaaPoista
 2. Tästä kyllä näkee että olet nauttinut tekemisestä. Aivan ihana kortti ja tuo pitse kannatti ostaa on se vaan niin kaunista:)
  Tykkään myös ihan hurjasti vintagesta ja kun seuraa lehtiä yms... tuntuu että kyseiseen sanaan törmää jokapuolella jopa halpisketjut myy vaatteita vintagella :/ se on nyt pop ja hinnat sen mukasia oli sitten vintagea tai ei.

  VastaaPoista
 3. Olet tehnyt todella kauniin vintagekortin - on haaveita ja tunnetta tässä kortissa:)

  VastaaPoista
 4. Todella kaunis kortti!!! Pitsit tosiaan maksaa aika kiitettävästi, mutta kyllä niiden kanssa saa kivan lisä-vivahteen korttiin:)

  VastaaPoista