tiistai 23. maaliskuuta 2010

Hääkorttipläjäys

Tässä vanhassa hääkortissa käytin Voilevipurkin kantta, eli tuo hopeinen. Siihen painoin leimalla sydänkuviot, jotka sitten piirsin sellaisella kohovärillä, jota voi käyttää tekstiileihinkin.
Sitten ihan leikkureilla tehty, meni kihlakortiksi.
Kun näitä vanhoja kortteja selaa, huomaa kuinka tyyli on muuttunut runsaammaksi. Yksi syy on tietenkin se, että tarvikkeita on nyt runsaammin käytettävissä kuin tuolloin. Seuraavat ovat ihan tyypillisiä 3d hääkortteja, joita tuohon aikaan tein.
Niinkuin tässä herkässä kortissa on jo monenlaista elementtiä koristeena. Jaa jaa... sitä se nettikaupoissa seikkailu tekee...
Nämä kaksi seuraavaa korttia olivat tuloksena kokeilusta jossa embossasin sellaiselle paksulle vellumille jollaiselle tein aiemmassa postauksessa olleita kastemekkokorttejakin. Eli näissä kannet ovat sitä vellumia ja sisällä paperinen sisälehti, niinkuin kaikissa korteissani.

Sitten hankin tuon ihanan häävaunuleimasimen ja kokeilujen tuloksena kortteja erilaisilla värityksillä ja ruseteilla. Cuttlebugia stanssauksissa.
Ja sitten vihoviimeisenä tässä postauksessa servettikortti.

1 kommentti:

  1. Osaahan olla kauniita ihan jokainen!:)
    Lempparini on ehdottomasti tämä alimmainen -mahtavan näköinen tuo kuva ja kaikki!

    Valokuvaaminen on nyt auringon paistaessa tosi hankalaa -sellainen "suoja" systeemi olisi varmasti ihan hyvä -mutta minulla ei ole sellaiselle muuta käyttöä kuin korttien kuvaaminen. Olen huomannut, että moni kuvaa kortit ulkona näillä ilmoilla -pitäisi itsekkin kokeilla:)
    Käytän kuvien rajaamiseen tuota netin ilmaisohjelmaa picasaa, joskus laitan sillä sellaista utua tuonne kuvan laidoille -muuten en käsittele kuvia.

    VastaaPoista