torstai 25. maaliskuuta 2010

Leimakuvien väritys

Voi miten kateellisena ihailen blogeissa noita leimakuvia, tai oikeastaan niiden värityksiä. Tiedän, että sitä pitäisi vaan harjoitella ja harjoitella, mutta minulla ei tunnu olevan tuota kärsivällisyyttä tarpeeksi. Olen yrittänyt innostua värittämisestä, mutta kun työn jälki ei itseä tyydytä, innostus kyllä lentää livohkaan. Tämä on ihka ensimmäinen kuva. Purkin kohdalta meni paperikin melkein puhki. Väreinä mulla on inktensen akvarellivärit ja vesi. Ajattelin tehä kuvan ihan piruuttani kortiksi, kun siinä touhussa oli melkein veren maku suussa.

Toisessa ei sentään mennyt paperi puhki, muttei sekään ole lähellekkään mitä kuvittelin saavani aikaiseksi.
Ja sama pliisu väritys jatkuu...

Tilasin tämän leimasimen kun se on niin kaunis, mutta se värittäminen...

 
Kait se on vaan jatkettava harjoittelua, mutta kun on niin vaikeaa löytää sopivaa paperiakin.
Mulla on Promarkereitakin ja öljyä, muuteivät harjoitukset niilläkään oikein ota sujuakseen. Harkitsin jo Copicin alkupaketin ostamistakin, mutta sitten ajattelin värityksen sujuvan kyllä näilläkin jos on sujuakseen. Ostan sitten kun tuntuu, että väritys olisi mun juttu. Toistaiseksi käyttelen muunlaisia leimasimia ja 3d-kuvia. Ja yritän saada inspistä väritysharjoituksiin, mutta kun muut menevät jo niin kaukana väritystaidoissaan...

3 kommenttia:

 1. Kauniita kortteja kaikki. Ja todella hienoja värityksiäkin, erityisesti tykästyin noihin alimpiin. =) Itsekin aikoinani aloitin Inktenseillä harjottelemaan värittämistä ja tosiaan siinä ei auttanu kuin harjoittelu =) Ja vieläkin on kiva huomata kuinka sitä joka kerta oppii uutta ja koskaan sitä ei kai ole täysin tyytyväinen omaan jälkeensä. Mutta mielestäni olet päässyt jo hyvään alkuun jatka vain samaan malliin. Niin ja se paperi on tosiaan kaiken A ja O mille värittää...

  Kiva jos vinkistäni Liqued Pearlsin kanssa oli apua, itse pitkään tuskailin sen aineen kanssa, mutta nyt onnistuu helmienkin teko! =)

  VastaaPoista
 2. Älä lannistu!!! Sinulla on aivan ihania kortteja. Minun ensimmäiset väritykset (akvarellikynät) olivat niin kamalia, että niitä en edes yrittänyt kortiksi asti!

  Mutta kuten tämänkin asian kohdalla; harjoitus tekee mestareita :-)
  Joten aurinkoista ja leimailuntäyteistä kevättä sinulle..

  VastaaPoista
 3. Hienoja kortteja, ei tosiaan kannata lannistua vaan harjoitella vaan, paperin valinta on kyllä todella tärkeä asia onnistumisessa :)

  VastaaPoista