torstai 11. maaliskuuta 2010

Tilauskortti

Syntymäpäiväkortiksi tilattiin valokuvakortti ja siinä riitti pähkäilemistä. Kuvasta tuli niin tumma, että kehysten kanssa mietin ja mietin. Kortti oli pöydällä pari päivää ja kävin siirtelemässä kehyksiä ja kukkia edestakaisin. Alkoi jo kyllästyttää. nämä tilauskortit on aina vähän sellaisia, että harvoin niihin on itse tyytyväinen. Jos kortin teossa on jotain rajoituksia, voi olla ettei niitä saa sovitettua yhteen oman maun kanssa, niin hankaluuksia syntyy. Kaikkein parhaimmat kortit syntyvät ihan omasta inspiksestä ja kokeilujen sivutuotteina.
Ensin siis mallasin kultaista kehystä.
Ja sitten kokeilin Cuttlebugilla stanssattua kehystä, johon pyyhkäisin hieman kuparin väriä.
Älkää naurako mun kasvojenpeitto keinolleni, minä kun en osaa spurrata eikun mikä se sana nyt oli, mikä tarkoittaa kuvankäsittelyssä kasvojen sumentamista. Minä en käsittele kuviani millään tavalla ennen julkaisemista, minkä tietysti kyllä huomaa. Ensinnäkin en osaa ja toiseksikin aika ei riitä moiselle touhulle. Siksi käytänkin vain lappuja kasvojen edessä ja se saa kelvata ainakin toistaiseksi.
Niin, tuosta kortista, päädyin sitten tuohon jälkimmäiseen vaihtoehtoon.
Kukat on itse tehtyjä, ruusut Skräppikulmasta. Pilkullinen taustapaperi on Turun reissulta, ihanasta askartelukaupasta Presento. Tuossa lehtiössä oli tosi ihania papereita.

Värisävyt vähän muuttuivat kuvassa, ovat persikan, vanhahtavan vihreän ja ruskean sävyjä, niin vintagea että.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti